Cautare

1062 de rezultate pentru "accident mortal in sendreni" (3.23 secunde)
O vedeta din Venezuela si sotul ei au fost impuscati mortal de o banda de hoti pe autostrada, dar, in mod miraculos, fiica lor de 5 ani a supravietuit atacului.
FARCAS) Andrei Kisliakov este un jurnalist de stiinta rus, specializat, intre altele, in domeniul industriei militare. In urma cu catva timp el a scris pentru agentia de presa RIA Novosti un articol intitulat "Nepamantenii sunt deja aici!".
Imaginile ingrozitoare in care un copil de patru ani cade in cusca unei gorile au fost surprinse la Gradina Zoologica din Cincinnati, SUA. In urma incidentului, animalul a fost eutanasiat, potrivit reprezentantilor parcului.
El ar fi avut in vedere doua lucruri: ... 12 cauze posibile In iunie 2017, Ross Pomeroy, redactor al publicatiei RealClearScience, a postat pe net o lista cu variante de raspuns, intitulata:
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Ionel Ciobotea, intors in functia de subprefect dupa ce a dat institutia in judecata, a obtinut daune morale record de 50.000 de lei, de aproape doua ori mai mari decat a primit familia Alexandrei Iancu, impuscata in cap de fiul politistului Dinu.
doua luni pana la preluarea puterii", pe care il puteti citi in continuare.
Romania Libera publica un articol de Dan Cristian Turturica, intitulat "De ce se teme PSD", din care puteti citi in continuare prima parte. Se intampla lucruri ciudate in PSD. ... Sondajele il dau invingator in alegerile de anul viitor, alaturi de partenerii din Uniunea Social Liberala, cu aproape 60%.
Dragos Moldovan publica in Cronica Romana articolul "O infrangere transformata in victorie", pe care il puteti citi in continuare. ... La fel si Guvernul in ansamblul sau. ... Si asta pentru ca cele trei formatiuni politice din Opozitie, prin intermediul liderului senatorilor liberali, Puiu Hasotti, a lovit mortal.
Creatorii de virusi au decis sa renunte la faima in favoarea obtinerii unor profituri imediate.
Reprezentantii sindicatelor prezente la Comisia de Dialog Social au solicitat prefectului Mihai Capra sa fie implicate in verificarile intreprinse de Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM), dar si la intocmirea tematicilor de control. ... In ceea ce-i priveste pe angajatori, situatia se prezinta putin mai bine la capitolul securitate in munca.
Cornel Nistorescu (foto) publica in cotidianul.ro articolul intitulat "Moare cu Romania de gat!", pe care il puteti citi in continuare. ... O fi Traian Basescu enervat de felul in care se manifesta libertatea presei in Romania. O fi sisi consilierul Avramescu, inspirat in idee dintr-o tara africana!
Va iubesc pe toti Postul national de televiziune din Africa de Sud a publicat un video emotionant in memoria Reevei Steenkamp, impuscata mortal de atletul cu proteze la ambele picioare Oscar Pistorius.
Sportul mondial este zguduit de o crima oripilanta petrecuta in Australia. Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh (55 de ani), a fost injunghiat mortal, in noaptea de joi spre vineri, in locuinta sa, de fiul sau.
In acelasi timp materialele cu caracter naturist/ medicinal au prins contur crescand spectaculos de la 39 la 80%. ... Astfel se poate explica de ce exista tot mai putin spam in casutele de mail.
Topul celor mai bune telefoane din lume in functie de baterie! ... Moartea adolescentului a dus la o vanatoare a celor 3 barbati in Londra. Masina, o Mazda sedan, a fost descoperita abandonata in apropiere unde lovise un gard si o cabina telefonica.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
In ultimii trei ani din viata, boala artistului progreseaza mult. In timpul unei crize, face celebra interventie chirurgicala, taindu-si lobul stang si partea de jos a urechii, pe care le ambaleaza intr-un plic si le trimite iubitei lui ca suvenir.
La cinema puteti viziona in curand filmul T2: Trainspotting 2 (2017), in regia lui Danny Boyle. In distributie: ... drama Premiera in Romania: ... Mark Renton (Ewan McGregor) revine in singurul loc pe care-l poate numi acasa.
144 minute - Premiera in Romania: 14.07.2017 Sinopsis War for the Planet of the Apes In filmul Planeta Maimutelor:
google-analytics.com